Feltrittkurs 28.04 - 01.05

Kurset koster kr 1500.- Frist for påmelding 18. april. Påmelding skjer ved innbetaling til kontonr. 3205.21.83706. Husk å merke innbetalingen med navn og mob. Stallleie kr 100 pr. natt med spon, uten kraftfor.


Tjøstheim Ridesenter arrangere helgekurs med Cassandre Bach-Gansmo

 

Hun er utdannet ridelærer trinn I fra Norsk Hestesenter på Starum og har ridd og konkurrert fjordhest (Mævind  kat 2) i sprang 1m, 90cm feltritt,  (Kneist kat 1) i MB dressur og middels maraton kjøring og varmblods ridehest i dressur, sprang og feltritt. Cassandre Bach-Gansmo har gull og sølv i sprang EM for fjordhest med 2 forskjellige hester. Hun underviser private og rideskoleelever og har elever fra nybegynnernivå opp til NMnivå. Har erfaring med alt fra små welsher til travere. Legger vekt på grunnridning (lydighet) og sits/ balanse som grunnlag for videre læring. Hun har lærerutdanning og er derfor pedagogisk i undervisningen og omtales som en meget positiv, engasjert og motiverende lærer.

På Tjøstheim gard har vi mange skogsveier og stier som egner seg for feltritt og terrengridning. Dette ønsker vi å utvikle videre og derfor inviterer vi til et spennende kurs som inneholder sprang og dressur slik at vi blir flinke til å forsere naturhinder og utfordringene som vi finner ute i naturen. Vi har startet med å bygge en løype som vi ønsker å utvikle videre utover våren og sommeren. Så det kan bli flere kurs utover året.Feltritt er ridesportens tøffeste disiplin. Det kan sammenlignes med kombinert i alpint. Rytteren må beherske alt. I feltritt skal hest og rytter komme over masse faste hindre i terrenget, i et hardt tempo. Dette krever kunskap og styrke av både hest og rytter. Kurset vil gi et innblik i sporten og er ikke beregnet på nybegynnere. For å delta må en beherske skritt, trav og galopp.

Kurset koster kr 1500.- Frist for påmelding 18. april. Påmelding skjer ved innbetaling til kontonr. 3205.21.83706. Husk å merke innbetalingen med navn og mob. Stallleie kr 100 pr. natt med spon, uten kraftfor.


Vi kan tilby oppstalling under kurset og leie av hest for de som ikke har hest selv. Har du behov for overnatting kan du leie deg inn i Oldermorhuset. Ta kontakt for mer info!

Velkommen til en spennende helg med mye hesteglede og moro!

Powered by i-tools.no