Rideleir 2012

Det vil ikke blir arrangert rideleirer sommeren 2012

 

Rideleirene er på dagtid uten overnatting. Du får tildelt din egen ponni som du skal stelle og ri. Vi skal selvsagt ri mye, børste, stelle, bade, grille og ha rebusløp med premier. Du trenger ikke erfaring med hest, men du må like dyr og ha lyst til å lære. Ta med klær til allslags vér, langbukse og skikkelige sko med liten hel. Hjelm får du låne hos oss. Rideleirene passer for nybegynnere og barn som har gått noen ridekurs. Familier/foreldre kan også delta.

Det er max 10 barn pr uke og gruppen blir delt inn i mindregrupper etter behov og kunnskap. Foreldre er velkommen til å være med de første dagene. Det er to ledere og en hjelper som jobber i rideleirene.

Mandag - fredag, kl. 09 - 14. Rideleiren koster kr 1 800,-
Ett felles måltid pr. dag inkl. i prisen.
Depositum: 900 kr til kontonr.: 3205.21.83706.
900 kr betales første dagen på leiren til konto eller kontant. (Du kan også betale hele beløpet ved påmelding.)
Søsken modrasjon kr 200.- Elever fra rideskolen får 100 kr i moderasjon.

Husk å skrive navnet på barn, foresatte, adresse, mob/tlf og uke. Vi har de forsikringer som er påkrevd, men vi anbefaler hver enkelt å tegne sin egen forsikring.

Dagsplan: Oppmøte kl. 09.00 og så henter vi ponniene i fra beite. Børste og sale på. Gruppen blir delt i turridning og undervisning på ridebane og så byttet på. Bading og divers aktiviteter. Grilling, konkurranser og kos med marsvin og kanniner. Måltidet blir ca.kl. 13. Viktig at barnet får spist en god frokost. Send gjerne med et eple eller en brødskive som mellom måltid. Siste dagen er der konkurranse og famlien kan komme og se hva eleven har lært i løpet av uken. Alle deltakere får et diplom og en overraskelse.

Velkommen til mye moro og hesteglede i sommer!

Stella og jente Ingrid og Alexsander
Powered by i-tools.no